Idag finns det ett hundratal, kanske till och med tusentals, olika bettingsajter på nätet och det kan vara svårt att hinna titta på och jämföra alla. Ett säkert kort kan därför vara att välja en av de mest populära bettingsajterna. Det har sina fördelar att välja en av de största och mest populära gamblingsajterna eftersom de har funnits under många år, har stort spelutbud, är trygga och seriösa att spela på, håller en hög säkerhet, delar ut en generös bonus, ofta finns tillgängliga på svenska samt har en kunnig support där man oftast kan få hjälp dygnet runt. Här tipsar vi om några populära bettingsajter att ta en närmare titt på.

Bet 365
Bet365 har på kort tid blivit kända som en av de bästa bettingsajterna på nätet när det gäller livespel. Dessutom är de stora inom livestream. Överhuvudtaget ligger de i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen, exempelvis erbjuder de livestream direkt i mobiltelefonen. Bet 365 har ett stort spelutbud och är generösa i sin bonus.

Betfair
Betfair kan vara ett mycket intressant alternativ för den som vill prova på ett annat sätt att spela odds, betting och gambling på. Betfair är nämligen en oddsbörs, vilket innebär att alla de spel som läggs på sajten har lämnats av andra spelare som antingen vill satsa på vanligt vis (spela) eller som vill erbjuda odds som andra kan backa (boka). Spelen matchas därefter och detta sätt att spela brukar innebära att man som spelare får klart mycket bättre odds än hos vanliga gamblingsajter. Spelutbudet är stort och brett.

Expekt
Expekt är en av de äldsta bettingsajterna på nätet, men också en av de mest populära. Företaget grundades redan 1999 och det innebär att Expekt har funnits på marknaden längre än många av deras konkurrenter. De har en snygg och lättnavigerad hemsida där man enkelt kan bläddra runt bland alla de spel som Expekt erbjuder. Förutom vanliga odds- och bettingspel kan man också spela på livebetting hos Expekt, vilket fungerar mycket bra. Spelsajten är också välkänd för sin utomordentliga mobilsajt för alla de som vill prova på att spela odds eller betting i mobilen.