Bet365

Bet365 riktar sig tydligt till den sportintresserade spelaren. Visserligen erbjuder man slots, casino, roulette och så vidare men här känns det som ett komplement och en service till den som väljer spelsajt efter sitt sportintresse.

Grafik och färgsättning är vid det omedelbara intrycket ganska intetsägande men man kommer också hit för det breda sportutbudet. Efter ett tag ser man också att överblicken över tillgängliga sporter är mycket bra, liksom tydligheten vad gäller till exempel hur man kan spela och även hur oddsen förändras live.

Live-betting och live-streaming

Att spela live tilltalar ofta den som är genuint sportintresserad och som skaffat sig kompetens om lag och spelare. Som live-spelare kan man ändra sin förutfattade mening under spelet; hur såg spelare X ut när han sprang in på planen, spelare Y verkar inte vara i toppform idag etc. Den som tidigt drar rätt slutsats kan bli vinnare.

Bet365 tillhandahåller live-streaming för ett stort antal matcher och andra sport-evenemang.

Betting

När vi pratar Bet365 och dess utbud kan det vara på sin plats att klargöra lite vad betting handlar om. I princip bettar man förstås på sannolikheten att något speciellt resultat ska uppnås. Detta kan ske mot fasta odds där man från spelsajtens sida redan har satt oddset för ett visst utfall. Men, man kan också spela mot flytande odds, då ändras oddset beroende på hur många som bettar på en viss utgång. Vad är det då man bettar på? Här är några vanliga spelformer:

- 1X2. En etta betyder att hemmalaget vinner, en tvåa att bortalaget gör det eller X för oavgjort.

- Vinnare. Vilket lag kommer att vinna helt enkelt. Vinnare kan förstås tillämpas på en mängd tävlingar, såväl en match som en hel turnering.

- Över/Under. Hur många mål alternativt poäng kommer att falla ut i en given match.

- Resultat. Vad kommer det exakta resultatet att bli?

- Annat. Man kan förstås spela på allt möjligt. Vem blir målgörare, vem ska lägga straffen, blir någon utvisad och i så fall vem etc. etc.

On-line betting har medfört att ett oändligt antal sporter kan göras tillgängliga för betting på ett enkelt

sätt. Det gör det förstås lätt även för den som intresserar sig för något smalare sporter. Skillnaden känns milsvid till att gå och hämta en kupong, fylla i och lämna in igen. På bettingsajterna skaffar man sig i stället ett medlemskap och ett konto, sedan är det bara att logga in hemma i soffan eller i mobilen när man är på språng. Att krydda sportintresset med lite betting kan göra det hela ännu roligare. Kategorier hos Bet365 är bland annat alpint, amerikansk fotboll, bandy, boxning, fotboll, galopp, golf, innebandy, ishockey, längdskidor och motorsport. Live-sändningar och live-betting hittar man i en speciell kategori där det i skrivande stund pågick fotboll, galopp och golf. Mer udda sporter som beach volleyboll, cricket och bordtennis går också att hitta under denna rubrik. Sportentusiasterna har inte svårt att hitta sitt tidsfördriv!