Dragon Dance

Dragon Dance är en slot som lätt kan kännas lite överväldigande i början, men när man väl har koll på hur man spelar är det helt klart en av de mest underhållande slotarna som finns där ute. Den är utvecklad av Microgaming som har gjort en mängd andra slots, så de vet garanterat hur man gör en bra slot vid det här laget. Insatserna kan vara från €0.25 till €125 och ser till att alla kan spela oavsett vilken summa man vill spela med.

Design

Dragon Dance har ett orientaliskt tema med fokus på kinesiskt nyår, vilket visar sig genom att sloten befinner sig under taket på ett tempel, och i bakgrunden kan man se kinesiska lyktor och drakstatyer. Detta i kombination med färgerna och musiken gör att Dragon Dance har ett avslappnat orientaliskt tema. 

Man märker även att man har haft kinesiskt nyår i åtanke när man designade sloten genom att symbolerna till stor del består av människor i traditionella dräkter, som spelar trummor, samt kinesiska drakar. Utöver dessa finns det en scattersymbol samt 9, 10 ,J ,Q ,K och E. De sistnämnda symbolerna har minst värde.

Sloten har 5 hjul och 3 rader, men det som gör att den sticker ut är att den har hela 243 vägar att vinna. Dragon Dance -symbolen är en wild och kan alltså ersätta alla andra symboler utom scattersymbolen, som i det här fallet är en bild av en smällare. Symbolerna måste vara från vänster till höger för vinst.

Bonusar

Om man får 3 scattersymboler får man 15 freespins, och om man återigen får 3 Scatter symboler i sina freespins så kan man förnya sina freespins igen och varje vinst man får under sina freespins get 3x sitt original värde. Så det är när man får freespins som man verkligen har chansen att vinna stora pengar.

Man får även möjligheten att använda en re-spin på en individuell rad efter varje spin för att öka sina vinstchanser. Kostnaden är olika varje gång då den baseras på den potentiella vinsten man kan få men är en av huvudanledningarna till Dragon Dance's popularitet. För att använda sig av re-spin funktionen så trycker man på en knapp som finns på botten av raden, där ser man även hur mycket det kostar.

Slutsats

Dragon Dance är helt klart värt att prova om man tycker om att spela på slots med den här sortens tema och spelstil. Tack vare att det finns hela 243 vägar att vinna och att man kan snurra om individuella hjul så har man kul när man spelar och det ser även till att det är spännande nästan hela tiden då man har stor kontroll över om man vill öka sina vinstchanser.